MINI SESIUNI DE CRACIUN 2013

{dedicate bebelusilor & copiilor care se “sustin” singuri}

 

Dap! Este iarasi aproape de noi acea perioada a anului. Asta inseamna ca e timpul ca ajutoarele lui Mos Craciun sa isi faca niste poze.

Sunt foarte bucuros sa va anunt ca am dat startul primei mele Mini sesiuni de Sarbatori. Braduti, paturi, sanii, globuri, luminite… toate ne vor ajuta la decor. Vor fi doua teme diferite pe care le putem folosi: Merry & Bright si Rustic Holiday. Vom avea disponibile si minim doua “tinute” tematice de schimb pentru fiecare junior (vom stabili dupa rezervare detaliile).

Deci ce sunt Mini sesiunile de Craciun? Sunt 30 de minute amuzante in care vom crea in studio amintiri dragi cu tenta festiva. Pentru 100$ veti beneficia de o minisesiune de 30 minute, o galerie online in care veti gasi toate imaginile prelucrate semnate si din care veti putea alege oricare 5 imagini fara semnatura la rezolutie maxima. Plata Mini sesiunii se va face in avans, pentru a va putea rezerva ziua si ora.

minis

Rezervari DOAR in perioada 10-20 noiembrie la telefon 0765405897, pe e-mail: info@heghes.com sau pe Facebook. Sesiunile vor avea loc in perioada 1-1o decembrie in functie de disponibilitate si in ordinea cererilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *