Sesiuni foto

MATERNITATE

Dragostea si frumusetea unei femei insarcinate impletesc un moment unic.

Surprinderea nasterii bebelusului incepe cand esti insarcinata. Viata bebelusului incepe din momentul conceptiei. Vei adora si vei tine aproape de inima ta momentele cand l-ai purtat in burtica.

Cand vei rezerva o sesiune foto de maternitate la mine vei avea ocazia de a-ti arata frumusetea radianta cand in tine creste o noua viata si de a surprinde legatura ce se formeaza intre tine ca mama si copilul tau.

Voi avea disponibile o gama larga de tesaturi elegante din dantela, bumbac si satin in alb si culori crem neutre. Totodata te incurajez sa folosim in sesiune si cea mai indragita lenjerie si haine feminine pentru a putea prezenta cat mai natural frumusetea ta si a bebelusului ce sta sa vina pe lume.

Sesiunile de maternitate trebuiesc programate la inceputul celui de-al doilea trimestru de sarcina sau mai devreme. Voi programa sesiunea intre saptamanile 32-36 de sarcina. Sesiunile de maternitate pot fi rezervate doar cu o sesiune de nou-nascut astfel incat sa pot oferi o experienta personalizata fiecarui client in parte.

 

NOU-NASCUT

Primele zile de viata ale bebelusului trec intr-o clipa si merită sa le imortalizati pentru a va aminti mereu de ele.

Fotografia este ca si o poveste, povestea voastra. Portretul bebelusilor este simplu si plin de candoare, o imagine pura si naturala. Copiii sunt miracole create din dragostea a doi oameni. Fotografiile sunt imaginile vietii noastre asteptand sa fie surprinse si pastrate o viata.

Cand rezervati o sesiune cu noul-nascut la mine investiti in amintirile copilului vostru. Este surprinderea noii lumi in care au sosit, este expresia lor de mirare si de refugiu. Si e un moment asa de scurt…

Imaginile sunt alese cu grija si editate manual pentru a va oferi cea mai rafinata forma de arta si calitate. Scopul meu este sa va creez o amintire de familie, in special sub o forma clasica de o calitate deosebita – album, fotografii clasice – pe care sa o pretuiti alaturi de cei dragi, zeci de ani.

Vom pastra o caldura confortabila si linistea pentru a respecta confortul bebelusului.

Sesiunile pentru nou-nascuti sunt rezervate in timpul sarcinii cu o data estimativa in zilele 4-12  dupa nastere cand inca sunt somnorosi si stau linisti.

 

BEBELUS

Primul an aduce la fiecare pas noi provocari si bebelusul se schimba in mod continuu.

Puteti urmari evolutia bebelusului vostru de la nastere la sase luni si la un an. Fiecare sedinta va surprinde o noua treapta in evolutia lui.

Bebelusii se schimba foarte rapid si timpul este  esential pentru a surprinde fiecare moment nou – primul stat in fund, primul ras, primul mers de-a busilea, primul deget de picior in gura, primul dinte si primul mers; un an de care va veti aminti o viata.

Cand rezervati o sesiune foto de bebelus la mine voi surprinde cele mai importante momente  intr-un mod simplu si clasic. Voi insista pe bebelus si in incerca sa exprim cine este.
Sesiunile de bebelusi pot fi rezervate singure sau impreuna cu o sesiune de nou-nascut.

Imbracamintea vine ca o completare a portretului de bebelus dar trebuie sa sustina povestea, nu sa o acopere. Vom discuta toate optiunile garderobei bebelusului din timp.