Termeni si conditii

Utilizarea site-ului http://www.heghes.com presupune ca sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos:

 

DREPTURI DE AUTOR SI UTILIZAREA INFORMATIILOR DE NATURA PERSONALA

Continutul site-ului este in totalitate proprietatea HEGHES NUTU FLORIAN PFA, CUI : 32795126, nr. de inregistrare in Reg. Com. : F12/308/2014, Adresa: Str. Silvaniei, Nr. 2-4, Ap. 6, Cluj-Napoca, Jud. Cluj, e-mail: info@heghes.com, telefon: 0735515596.
Copierea si utilizarea continutului site-ului www.heghes.com, indiferent de natura sa, este strict interzisa si si protejata de drepturile de autor.HEGHES NUTU FLORIAN PFA se angajeaza sa foloseasca datele furnizate de utilizatorii site-ului, atat in cadrul sectiunii “Rezervare online” cat si a sectiunii “Zona clienti” numai in scopul transmiterii de informatii privind comenzile online, disponibilitatea unor oferte sau servicii noi si detalii legate de functionarea site-ului.HEGHES NUTU FLORIAN PFA nu va transmite datele personale ale vizitatorilor, clientilor sau partenerilor sai, la nicio terta persoana. HEGHES NUTU FLORIAN PFA nu promoveaza SPAM-ul, respectiv trimiterea de mesaje nesolicitate catre clientii nostri.

 

LIMITAREA RESPONSABILITATII PRIVIND UTILIZAREA SITE-ULUI

HEGHES NUTU FLORIAN PFA si partenerii sai nu pot fi trasi la raspundere pentru nicio dauna, indiferent de natura acesteia, ca rezultat al imposibilitatii utilizarii site-ului www.heghes.com in urma unor probleme tehnice.

HEGHES NUTU FLORIAN PFA nu garanteaza ca toate informatiile sunt actualizate la zi si isi rezerva dreptul de a modifica fara notificare oricare din informatiile legate de produse sau marca in sine.

 

SERVICIILE SI PRODUSELE FOTO

Pretul sesiunilor foto se stabileste in functie de tipul si durata acestora si include rezervarea timpului necesar fotografierii si editarii, decorul in cazul fotografiilor in studio, printurile in cazul in care am agreat astfel.

Pentru a va putea confirma sesiunea foto aceasta trebuie platita 50-100% in avans in momentul rezervarii sau conform intelegerii scrise.

Termenul de executie al fotografiilor digitale este de 30 zile lucratoare de la data sedintei foto sau conform intelegerii scrise.

Materialele digitale se vor preda pe site-ul client.heghes.com intr-o sectiune protejata prin parola iar materialele tiparite se predau personal (in Cluj-Napoca) sau prin Posta Romana in alte localitati.

In cazul in care beneficiarul renunta din motive independente de prestator la serviciile acestuia, avansul platit nu se returneaza dar poate rezerva sedinta foto ulterior de comun acord.

In cazul in care prestatorul renunta din motive independente de beneficiar la serviciile acestuia, avansul platit se returneaza integral beneficiarului.

 

PLATI

In cazul platii prin card utilizatorii sunt redirectionati catre platforma procesatorului de plati Netopia Mobilpay  (plata.heghes.com).
Platile offline se pot efectua in contul: HEGHES NUTU FLORIAN PFA, IBAN: RO14BTRLRONCRT0247132901, Banca: BANCA TRANSILVANIA, descriere servicii foto.

 

FORTA MAJORA

Apara de raspundere partea care o invoca. Prin caz de forta majora se inteleg imprejurarile neprevazute si inevitabile pentru una dintre parti, incluzand dar nelimitandu-se la: accident, ranire, boala, razboi, incendiu, calamitati naturale, furt, urgenta familiala (rudele de gradul 1 si 2) sau orice act sau situatie dincolo de controlul partilor si recunoscut de lege ca fiind un caz de forta majora. Partea care invoca forta majora va comunica in scris celeilalte parti dovada intervenirii cazului de forta majora.

In cazul in care prestatorul nu realizeaza din vina sa imaginile foto/video care fac obiectul acestui contract, el este responsabil in fata beneficiarului numai pentru sumele platite de beneficiar catre prestator, neintrand in discutie orice cheltuieli facute intre timp de catre beneficiar.